dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montilla visita el centre Innova de Pineda de Mar

centre_innova_de_pineda_280x87.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, inaugura avui divendres el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda de Mar, municipi on també farà una visita institucional a l’Ajuntament.

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugura avui divendres el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda de Mar, municipi on també farà una visita institucional a l’Ajuntament.

Inauguració oficial

El cap del Govern Català té previst arribar a Innova a dos quarts de dotze del migdia, on farà una visita per les instal·lacions per tal de conèixer la feina que es desenvolupa al Centre. A continuació, a l’Auditori del mateix edifici, hi haurà parlaments de l’alcalde, Xavier Amor, i del president de la Generalitat.

Centre Innova

El Centre Innova, impulsat pel consistori pinedenc, vol esdevenir el motor de les diferents polítiques i actuacions que donin suport al foment del teixit social i econòmic del territori. Disposa de serveis de promoció econòmica, com ara el servei d’ocupació, des del qual es fan accions de foment de l’ocupació; el servei d’empresa, des d’on es duen a terme accions de dinamització del teixit empresarial; el servei de formació, a través del qual es  realitzen accions relacionades amb la qualificació professional i la millora de la competitivitat i el servei de desenvolupament local, destinat a preparar accions de foment del desenvolupament social i econòmic del territori.

Visita institucional

Als volts de tres quarts d’una, el president català, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, també farà una visita institucional a l’Ajuntament de Pineda.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris