dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montse Ferrer

montse_ferrer_100x100.jpg"M’impressiona que persones com Lluís companys hagin donat la seva vida per la Democràcia i hagi gent que vulgui destruir-la".

La mataronina Montse Ferrer havia treballat dins el món soci-sanitari i actualment està intentant acabar la carrera de Dret. Es considera una persona seriosa, constant, amb un gran interès per expandir la ment i comprendre l’univers en que vivim.

montse_ferrer_100x100.jpg"M’impressiona que persones com Lluís companys hagin donat la seva vida per la Democràcia i hagi gent que vulgui destruir-la".

La mataronina Montse Ferrer havia treballat dins el món soci-sanitari i actualment està intentant acabar la carrera de Dret. Es considera una persona seriosa, constant, amb un gran interès per expandir la ment i comprendre l’univers en que vivim.

A què es dedica professionalment?
Treballava dins el món soci-sanitari (Treballadora Familiar i Auxiliar de Clínica). D’altra banda, havia treballat cara al públic i desenvolupant tasques administratives. Malauradament, fa 9 anys que vaig desenvolupar una malaltia desmielinitzant, a través d’una vacuna, (que afecta a la mielina) i la meva vida va donar un tomb de 360 graus.

I què li agrada més de la seva feina?
Veure com podies millorar la qualitat de vida de les persones malaltes i la connexió amb el públic. M’agradava vincular la salut i el treball.

I menys?
Les tensions i els mals entesos.

Però la seva afició, en realitat, és…
Estudiar i els idiomes…, intento acabar la carrera de Dret. L’esport en general i la  música.

Com a persona, com es definiria?
Crec que les persones em veuen com una persona independent, original, creativa i inventiva. Però en realitat, tinc una personalitat molt seriosa, constant, que es pot confiar amb mi, gran capacitat de memòria, molt receptiva, intuïtiva, interès per expandir la meva ment i comprendre l’univers en que vivim. Una persona que capaç de fer una bona simbiosis entre la part espiritual i la material amb un gran amor cap a la humanitat i esperit bondadós.

Llibre, pel·lícula i música preferida?
De llibres he llegit molt i m’han agradat molts; del últims: ¿Hay que vacunar a nuestr@s niñ@s? De la Dra. Françoise Berthoud, ‘Los Pilares de la Tierra’ de Ken Follet i ‘El Noi del Pijama de Ratlles’ de John Boyne, ‘El Retaule del Flautiste’ de Jordi Teixidor, ‘Contes per pensar’ de Jorge Bucay.

M’agrada molt el cinema però tinc molt bons records de Rosas Blancas para mi Hermana Negra, Siete Novias para Siete Hermanos i el Padrino, El último Judío de Noah Gordon…

La música preferida es la clàssica però també m’agrada tota la música tranquil·la i disco.

L’esport que li agrada més és…
L’atletisme, sóc ex atleta del Centre Atlètic Laietània, dins l’especialitat de fons.

Com fa servir les noves tecnologies per motius professionals i per lleure?
Per lleure i per investigar.

Si tingués poder polític, què seria el primer que canviaria?
Que ser polític no fos remunerat i que es fer servir a la societat altruísticament parlant en el sentit més ampli de la paraula.

I si tingués molts diners, què en faria?
Serveis pels necessitats i els animals.

Un fet històric que l’hagi impressionat especialment?
M’impressiona que persones com Lluís companys hagin donat la seva vida per la Democràcia i hagi gent que vulgui destruir-la.

Qui és el seu heroi o la seva heroïna i per què?
No tinc cap personatge com a heroi@ però caso amb totes les persones que aconsegueixen les seves fites amb sacrifici com poden ser els esportistes que han de compaginar la feina, estudis i esport.

En una amistat què és el que valora més?
La veritat per molt dura que pugui ser.

I en una parella?
Igual que en la pregunta anterior perquè amb mentides no es pot construir una parella.

Per què li agrada viure al Maresme?
Perquè puc combinar la muntanya amb la platja.

I què hi troba a faltar?
El que trobo es que hi ha molta contaminació acústica i electromagnètica.

Quins projectes té per endavant?
Intentar acabar la Carrera de Dret i aconseguir "estar sa en la malaltia".        

Moltes gràcies!
A vosaltres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris