dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montserrat Carulla presenta a Malgrat i Santa Susanna l’espectacle “Itinerari de paraules”

montserrat_carulla_280x87.jpgMalgrat de Mar i Santa Susanna acolliran el proper cap de setmana l’espectacle "Itinerari de paraules", un viatge intimista a través dels contes i poemes preferits de l’actriu Montserrat Carulla.

Malgrat de Mar i Santa Susanna acolliran el proper cap de setmana l’espectacle "Itinerari de paraules", un viatge intimista a través dels contes i poemes preferits de l’actriu Montserrat Carulla.

Representacions

L’espectacle tindrà lloc dissabte 16 de maig, a les 21.30 h. al Local Social de Santa Susanna mentre que el Centre Cultural de Malgrat acollirà la representació el proper diumenge, a les 6 de la tarda.

Textos

En aquesta representació, l’actriu fa un recorregut pels seus contes i poemes preferits de la literatura catalana i espanyola. Montserrat Carulla, la Medalla d’Or de la Generalitat (2008), recita amb una posada en escena teatralitzada textos de Mercè Rodoreda, Pío Baroja,Pere Calders, Salvador Espriu, Sergi Pàmies, Isabel-Clara Simó,Quim Monzó, Joan Salvat-Papasseit, Josep Miquel Servià, Miquel Martí i Pol,Maria Mercè Marçal, Joan Margarit i León Felipe. La representació té una durada aproximada d’una hora i vint minuts i el preu de l’entrada és de 5 euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris