dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor el llavanerenc Jordi Roldós

llavaneres_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de l’alcalde, ha expressat el seu "condol per la mort de l’il·lustre llavanerenc i membre del Patronat de la Vellesa, Jordi Roldós". El funeral va tenir lloc dimarts passat a l’església parroquial de Sant Andreu.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de l’alcalde, ha expressat el seu "condol per la mort de l’il·lustre llavanerenc i membre del Patronat de la Vellesa, Jordi Roldós". El funeral va tenir lloc dimarts passat a l’església parroquial de Sant Andreu.

Jordi Roldós

Roldós tenia 75 anys i era un llavanerenc molt implicat en la vida cultural i social del municipi. L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha enviat una carta de condol a la seva família, en nom de tot el consistori.

"Molt estimat"

Graupera ha destacat que era una persona molt estimada i un exemple a seguir per la seva dedicació al poble i a la vida cultural local. Molt vinculat al Casal de Llavaneres i, en especial al món del teatre, Roldós era membre del Patronat Local de la Vellesa. "Hem perdut un tros de Llavaneres", ha dit l’alcalde, qui també ha destacat el seu tarannà alegre i positiu.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris