divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor Fidel Soler, exalcalde d’Arenys de Mar

fidel_soler_280x87.jpgFidel Soler i Mas, alcalde d’Arenys de Mar en el període 1983-1987, per Convergència i Unió (CiU), ha mort aquesta passada matinada als 75 anys d’edat a causa d’una llarga malaltia.

Fidel Soler i Mas, alcalde d’Arenys de Mar en el període 1983-1987, per Convergència i Unió (CiU), ha mort aquesta passada matinada als 75 anys d’edat a causa d’una llarga malaltia.

Alcalde i regidor

A part dels quatre anys de mandat com alcalde, en què també s’ocupà de les regidories de Governació i Serveis Socials, Soler va ser regidor de Serveis i Jubilats en el període 1979-1983, i regidor a l’oposició en el mandat 1987-1991.

Arenyenc actiu

En els darrers anys, Fidel Soler va esdevenir un arenyenc molt actiu en l’àmbit associatiu del municipi i actualment ocupava diversos càrrecs en algunes entitats, entre d’altres, com a president de l’Esplai de la Gent Gran, vicepresident del Club de Pesca Mar-Sport i vocal de la junta directiva dels Seràfics.

Condol

L’Ajuntament d’Arenys de Mar, a través de l’alcalde Ramon Vinyes, ha fet arribar el seu condol als familiars i amics en nom de la corporació, destacant "la gran trajectòria d’aquest arenyenc com a persona i com a polític". La bandera d’Arenys oneja avui a mig pal al balcó de l’Ajuntament en homenatge a la seva persona. El funeral tindrà lloc dimecres 25 de març, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Arenys.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris