dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor una noia en l’accident d’un autocar que duia un grup d’estudiants holandesos a Calella

accident_bascara_280x87.jpgUna jove holandesa de 16 anys ha mort en un accident d’autocar que ha bolcat avui dilluns, als volts d’un quart de 7 del matí, per causes que es desconeixen, a Bàscara (Alt Empordà). Segons informen els Mossos d’Esquadra, en el sinistre també han resultat ferides una vintena de persones.

accident_bascara_.jpgUna jove holandesa de 16 anys ha mort en un accident d’autocar que ha bolcat avui dilluns, als volts d’un quart de 7 del matí, per causes que es desconeixen, a Bàscara (Alt Empordà). Segons informen els Mossos d’Esquadra, en el sinistre també han resultat ferides una vintena de persones. (actualització: 12.30 h.) 

Grup d’estudiants

L’autocar duia un grup de 53 estudiants adolescents i 6 monitors adults que s’anaven a allotjar a Calella per fer un viatge d’estudis sobre Barcelona. L’accident ha tingut lloc a la sortida 5 de l’AP-7, en el punt quilomètric 40.5, que ha quedat tallada en sentit sud. També, els mossos han fet les proves d’alcoholèmia al conductor i aquestes han resultat negatives.

Ferits

Els bombers han hagut de rescatar durant més d’una hora una quinzena de persones que havien quedat atrapades a l’interior de l’autocar. La darrera relació de ferits és la següent: 6 joves i 3 adults (entre ells el conductor de l’autocar) a l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta; i 9 joves i 2 adults a l’Hospital de Figueres. Entre el total de 20 ferits hospitalitzats cal destacar que hi ha una noia de 15 anys greu, ingressada a l’hospital Trueta, mentre que la resta són de pronòstic menys greu.

Retorn a casa

Segons ha avançat Ràdio Calella, la resta de persones que han sortit il·leses, prop d’una quarantena, han estat traslladades per un altre autocar a la seva destinació, l’Hotel HTop Calella Palace, on han arribat a tres quarts d’onze del matí. Aquest grup ha rebut atenció mèdica i suport psicològic en el mateix establiment hoteler i estan fent els preparatius corresponents per al seu retorn al seu país d’origen. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra segueixen treballant per determinar les causes de l’accident.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris