dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Natura denuncia que ningú no retira una palmera morta ‘fa temps’ per l’escarabat morrut

palmera_280x87_02.jpgL’entitat Natura ha denunciat en un comunicat que ningú treu una palmera morta ‘fa temps’ per l’escarabat morrut, a can Puig i Cadafalch d’Argentona.

escarabat_morrut_foto_de_luigi_barraco_800x600.jpgL’entitat Natura ha denunciat en un comunicat que ningú treu una palmera morta ‘fa temps’ per l’escarabat morrut, a can Puig i Cadafalch d’Argentona.

Denúncia

Segons aquesta entitat, "malgrat uns tractaments que van arribar tard i que no van servir per salvar-la, ha passat massa temps i el tronc de la palmera, ja morta, segueix d’empeus, amb el risc que s’acabi podrint amb el temps i caient damunt l’edifici i el jardí protegit i faci danys irreparables", adverteixen.

Normativa

Tot i que la normativa vigent obliga a eliminar les palmeres mortes afectades pel morrut, segons assegura Natura, "ni la propietat, ni l’administració local i nacional fan res per resoldre-ho". En acabar, l’entitat es pregunta si els responsables públics ja estan prenent les mesures necessàries perquè el morrut no acabi amb la resta de palmeres del municipi.

per Redacció | Foto: Arxiu | Foto2: Luigi Barraco 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris