dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix “Política de Berbena”, un nou programa d’humor del Maresme a través d’Internet

politica_berbenera_280x87.jpg"Política de Berbena és un programa humorístic on NO ENS RIUREM dels polítics del Maresme, si no que ens riurem AMB ells". Aquesta és la targeta de presentació del nou programa d’humor polític maresmenc a Internet.

"Política de Berbena és un programa humorístic on NO ENS RIUREM dels polítics del Maresme, si no que ens riurem AMB ells". Aquesta és la targeta de presentació del nou programa d’humor polític maresmenc a Internet.

WEB-TV

El realitzador mataroní, Toni Veas, ha engegat un WEB-TV on es podrà seguir el programa ‘Política de Berbena’ (PdB), un compendi de reportatges d’actualitat, enquestes, sketxos i entrevistes a polítics maresmencs "en un to humorístic i distés", que es pot seguir a través d’Internet, o televisió a la carta, a qualsevol hora i dia de la setmana. Tot i que el programa ha començat tractant temes estrictament mataronins, els seus responsables també tractaran aspectes relacionats amb la comarca, Catalunya i Espanya. Segons Veas, "la intenció d’aquesta iniciativa, es donar una besant més humorística a l’actualitat maresmenca", on "tothom tindrà un nou punt de vista molt més irreverent de les notícies que generen els ajuntaments de la comarca".

Projecte

El projecte es va iniciar el passat mes de febrer amb el rodatge d’alguns dels reportatges. Durant el mes d’agost es va enllestir tota la edició dels clips i, finalment, el passat 3 de setembre, es van activar tots els continguts del nou espai web. Actualment, l’equip del programa es troba immers en la realització de nous continguts que s’aniran incorporant "tant aviat com sigui possible". Segons els responsables del projecte, "PdB omple un buit dintre de la comunicació local, actualment no hi ha cap programa de televisió – en l’àmbit local – que faci humor polític".

Bajanades virtuals

Els primers vídeos del programa inclouen, entre d’altres, una enquesta per esbrinar si els mataronins coneixen més als polítics de l’Ajuntament o als famosos de la premsa del cor, un reportatge sobre polissons que es colen a l’Estació de Renfe sense pagar, un reportatge al mercat del Pla d’en Boet sobre la crisi i paròdies sobre l’espot de ‘Mútua Madrileña’, la Pel·lícula ‘UP’ amb el trasllat de Can Fàbregas i altres "bajanades" protagonitzades virtualment per Joan Mora (CiU), Quiteria Guirao (IC-V EUiA) i l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris