dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nomenen Jordi Gutiérrez Bassa com a nou rector de la Parròquia de Vilassar de Dalt

nour_rector_vilassar_de_dalt_280x87.jpgEn un acte religiós presidit pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, el nou rector de Vilassar de Dalt, Jordi Gutiérrez Bassa, va prendre possessió del seu càrrec diumenge passat, 27 de setembre, enmig d’una gran expectació.

nour_rector_vilassar_de_dalt.jpgEn un acte religiós presidit pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, el nou rector de Vilassar de Dalt, Jordi Gutiérrez Bassa, va prendre possessió del seu càrrec diumenge passat, 27 de setembre, enmig d’una gran expectació.

Parròquia

Mn. Jordi Gutiérrez ocupa el lloc que ha deixat Mn. Ramon Mor qui, després de quatre anys a la Parròquia de Vilassar de Dalt, ha hagut de deixar aquest càrrec per problemes de salut.

Expectació

Enmig d’una gran expectació i amb l’església parroquial plena de gom a gom, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va conferir a Mossèn Gutiérrez la nova responsabilitat com a rector. L’Arquebisbe també va tenir unes paraules dedicades al rector sortint, Mn. Ramon Mor, que no va poder assistir a l’acte.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris