diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou municipis maresmencs celebraran el 13D la consulta sobre la independència

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_06.jpgNou poblacions del Maresme celebraran la consulta sobre la independència de Catalunya el proper diumenge, 13 de desembre. En total, uns 170 municipis catalans tenen previst realitzar aquesta consulta, seguint l’estela encetada per Arenys de Munt el passat 13 de setembre.

Nou poblacions del Maresme celebraran la consulta sobre la independència de Catalunya el proper diumenge, 13 de desembre. En total, uns 170 municipis catalans tenen previst realitzar aquesta consulta, seguint l’estela encetada per Arenys de Munt el passat 13 de setembre.

9 municipis

Els municipis maresmencs que han organitzat la celebració de la consulta per al proper diumenge són Arenys de Mar, Argentona, Canet de Mar, El Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Tiana i Vilassar de Dalt .

5 més

La resta de municipis maresmencs que tenen previst fer-ho l’any 2010 són Alella, Cabrils, Calella, Pineda de Mar i Vilassar de Mar. En total, fins al moment 15 poblacions de la comarca s’han implicat amb aquesta consulta.

Barcelona

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’ha presentat a Barcelona la plataforma ‘Barcelona Decideix’ que vol impulsat la consulta a la capital catalana.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris