divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nova polèmica a Sant Cebrià per les obres de l’avinguda Maresme

sant_cebria_280x87_02.jpgEl grup municipal del PSC de Sant Cebrià de Vallalta, principal grup de l’oposició, ha denunciat que un edifici que s’està construint a l’avinguda maresme del municipi no compta amb el corresponent permís d’obres.

El grup municipal del PSC de Sant Cebrià de Vallalta, principal grup de l’oposició, ha denunciat que un edifici que s’està construint a l’avinguda maresme del municipi no pot comptar amb el corresponent permís d’obres.

Resolució

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat va enviar una resolució al consistori, amb data 3 de febrer de 2009, referent a l’aprovació definitiva de les modificacions urbanístiques puntuals dels articles 71 i 72 de les Normes urbanístiques del Pla General d’ordenació de Sant Cebrià de Vallalta.

Permisos

Amb aquesta resolució, segons els socialistes de Sant Cebrià, es dóna la circumstancia que Urbanisme no publicarà al DOGC aquestes modificacions que permetran concedir permís d’obres a l’edifici de l’avinguda Maresme, promogudes per la constructora COUR, fins que es facin una sèrie d’esmenes detallades en la mateixa, que entre d’altres obliguen a fer aparcaments. Això, segons informa el PSC, implica entre 3 i 6 mesos abans no sigui executiu i, en conseqüència, que es pugui donar el corresponent permís d’obres a la promoció que ja està totalment aixecada i en fase de tancament de parets.

Tanques

Malgrat això, segons els socialistes, l’obra té els corresponents permisos d’obra penjats a les tanques que "ningú els hi pot atorgar fins d’aquí a uns mesos" i asseguren que l’avançat estat de construcció de l’edifici "és una il·legalitat".

Escrits

En aquest sentit, el regidor Pere Vega, portaveu del PSC, ha adreçat dos escrits a l’alcalde de CiU, Jaume Borrell, demanant al consistori que "prengui les mesures legals en defensa de la legalitat urbanística vigent, a fi de depurar les responsabilitats polítiques i legals que poguessin tenir els funcionaris públics – així com demana els seus noms – per haver deixat fer aquesta obra sense permís".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris