divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obertes les votacions per als blocs finalistes del “II Premi Blocs del Maresme”

premi_blocs_maresme_2009_280x87.jpgDiari Maresme, amb motiu de la celebració del seu tercer aniversari, ha organitzat el "II Premi Blocs del Maresme". Els nostres lectors i lectores ja poden escollir a través d’aquest enllaç web els seus blocs favorits, entre els cinc finalistes de cada categoria, fins el proper 1 d’octubre.

premi_blocs_maresme_nou.jpgDiari Maresme, amb motiu de la celebració del seu tercer aniversari, ha organitzat el "II Premi Blocs del Maresme". Els nostres lectors i lectores ja poden escollir a través d’aquest enllaç web els seus blocs favorits, entre els cinc finalistes de cada categoria, fins el proper 1 d’octubre.

Quatre categories

Hi ha quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi ha cinc finalistes escollits per membres d’aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria. Del 21 de setembre a l’1 d’octubre, tothom que ho vulgui, (un vot per IP) pot votar, un sol cop, un bloc de cada categoria. En aquesta edició, hi ha un premi de nova creació: el ‘Premi del Jurat’ que serà l’únic que es decidirà només amb els vots del membres de Diari Maresme. Els blocs finalistes són els següents:

Blocs de Societat:

Maresmesfera
Maresme Medieval
El Roure
Dóna, dona de Cabrera de Mar d’ones
Pàgina de Martí Rosselló

Blocs de Política:

Bloc d’en Xavier Mir
Bloc d’en Ramon Bassas
Bloc de Montserrat Candini
Bloc d’Ivan Aranda
Bloc de Neus Serra

Blocs de Cultura

L’home Cactus
Ucronies
Espai Isidor
Copy is right
El café de Ocata

Blocs d’Esports:

Penya Bogarde
Bloc de Gerard Agudo
Bloc del Club Bàsquet Vilanova de Palafolls
Bloc BTT de Sant Cebrià de Vallalta
Bloc de l’equip infantil de bàsquet de l’AECAM

24 d’octubre

Finalment, l’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà el dissabte, 24 d’octubre, a les 18.30 hores, la celebració del tercer aniversari de Diari Maresme. Durant el mateix acte, es faran públics els noms dels guanyadors i es farà el lliurament de premis. Està previst que facin entrega dels guardons l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el seu director, Ramon Texidó, el Secretari General  de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero. Al finalitzar l’acte, tots els assistents estan convidats a un piscolabis.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris