dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Obra nova” és el reclam més utilitzat per a vendre o llogar un habitatge al Maresme

obra_nova_280x87.jpgUn estudi immobiliari assegura que "Obra nova", "Reformat" i "Renovat" són els tres reclams que més s’utilitzen en els anuncis de venda o lloguer d’habitatge de la comarca del Maresme.

Un estudi immobiliari assegura que "Obra nova", "Reformat" i "Renovat" són els tres reclams que més s’utilitzen en els anuncis de venda o lloguer d’habitatge de la comarca del Maresme.

Referències

En el seu conjunt, són les referències a l’estat actual de l’habitatge – "Reformada", "Per entrar a viure", "A estrenar" – les que més vegades es repeteixen entre les 50 primeres expressions o reclams més utilitzats. També destaquen els reclams referits a la situació, les vistes o el preu.

Venda o lloguer

Els reclams varien també segons el tipus d’immoble. Quan l’immoble en venda o lloguer es tracta d’un pis, "reformat" és el reclam més utilitzat, mentre quan l’habitatge anunciat és una casa, el terme que més vegades es repeteix és l’expressió "obra nova".

Rànquing provincial

L’estudi, realitzat per habitaclia.com, inclou un rànquing amb els reclams més utilitzats a tot Catalunya: "Reformat", "obra nova" i "per entrar a viure". Per províncies, a Barcelona el que més es repeteix és "reformat", mentre que a Girona i Tarragona, principal reclam o argument per vendre un habitatge també és "obra nova", mentre que a Lleida l’expressió més utilitzada és "gran oportunitat".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris