diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obre el nou supermercat a l’interior del Mercat municipal de la plaça de Cuba de Mataró

nou_mercat_municipal_mataro_280x87.jpgEl nou supermercat, a l’interior del Mercat municipal de la plaça de Cuba, obre avui dimecres les seves portes al públic. Es tracta d’un nou pas en el procés de reforma integral d’aquest equipament comercial mataroní.

El nou supermercat, a l’interior del Mercat municipal de la plaça de Cuba, obre avui dimecres les seves portes al públic. Es tracta d’un nou pas en el procés de reforma integral d’aquest equipament comercial mataroní.

Supermercat

L’empresa Bon Preu SAU, l’operador a qui l’Ajuntament de Mataró va adjudicar el supermercat, ha executat les obres d’adequació per posar en marxa el nou establiment. L’establiment disposa d’uns 630 m2 d’espai destinat a la venda, un magatzem de 88 m2 i obrirà de dilluns a dissabte, de manera ininterrompuda, de 9.15 a 21.15 hores.

Objectius

En aquest sentit, l’actual reforma integral del mercat mataroní té un doble objectiu: per una banda, renovar les infraestructures i, per l’altra, mitjançant una estratègia comercial, adequar l’equipament a la demanda actual.

Reforma integral

Segons informa l’Ajuntament, entre altres treballs ja realitzats, s’ha excavat la zona de l’aparcament; s’han realitzat els fonaments i l’estructura de l’altell; s’han construït els nous magatzems, cambres frigorífiques i lavabos. També s’ha restaurat la façana; s’ha fet el canvi de les finestres; s’ha instal·lat la climatització; s’ha canviat la instal·lació elèctrica, la d’abastament d’aigua i la nova il·luminació. A més, s’han instal·lat 3 muntacàrregues i 1 ascensor per al públic i s’ha construït una sala polivalent, un espai de joc i una sala d’exposicions. Es preveu que la resta d’actuacions pendents puguin estar enllestides a la primavera de 2010. La Unió Temporal d’Empreses (UTE) G-56 OBREL executa els treballs de reforma per encàrrec del consistori mataroní. L’import d’adjudicació dels treballs és de 5,6 milions d’euros, als quals s’ha de sumar una despesa de 300.000 euros per fer front a la nova demanda elèctrica del mercat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris