dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obren el pas soterrat de la plaça del Mercat Vell i l’accés al port del Masnou

subterrani_el_masnou_280x87.jpgTot i que encara no s’ha inaugurat oficialment, divendres passat 21 d’agost es va obrir el pas soterrat per a vianants que uneix la nova plaça del Mercat Vell amb l’aparcament del port del Masnou.

subterrani_el_masnou.jpgTot i que encara no s’ha inaugurat oficialment, divendres passat 21 d’agost es va obrir el pas soterrat per a vianants que uneix la nova plaça del Mercat Vell amb l’aparcament del port del Masnou.

Nucli urbà i port

Encara queda pendent la finalització definitiva dels habitatges i l’aparcament soterrani.
Segons l’Ajuntament del Masnou, amb aquesta obra, que té un pressupost aproximat de 900.000 euros, s’hauran aconseguit "objectius importants", com la primera connexió directa del nucli urbà amb el port i el fet de facilitar aparcament a una zona del Masnou amb una gran mancança en aquest sentit, per a la qual cosa també es construeixen 45 places d’aparcament sota la plaça. A més, amb aquesta actuació "el Masnou ja no viurà tant d’esquena al port", afegeixen les mateixes fonts.

Vallmora

Aquestes obres s’emmarquen en la definició de l’eix cívic Vallmora – o eix Blau-Verd -, que segons informa l’Ajuntament començaria en aquest punt i acabaria a la part alta del municipi, on s’hi construirà el parc de Vallmora.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris