dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obren les inscripcions per a la IV Caminada dels Tres Pobles

caminada_280x87.jpgEl proper 17 de maig, Alella, Teià i El Masnou compartiran un any més la Caminada dels Tres Pobles, una trobada cívica i esportiva que guanya adeptes any rere any.

El proper 17 de maig, Alella, Teià i El Masnou compartiran un any més la Caminada dels Tres Pobles, una trobada cívica i esportiva que guanya adeptes any rere any.

Objectiu

L’objectiu de la caminada, gratuïta i oberta a tothom, és compartir l’experiència de practicar una activitat física a l’aire lliure, tot gaudint d’un ambient lúdic i festiu. La proposta està organitzada pels tres ajuntaments amb la col·laboració de diverses entitats dels tres municipis implicats.

Recorregut

Per a l’edició d’enguany, l’organització ha dissenyat un recorregut de 5 quilòmetres que finalitzarà al Pla de Can Gurguí de Teià. En aquest indret s’oferirà un esmorzar gratuït i obsequis a tots els participants. Segons indiquen les bases de participació, els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult. Les persones interessades s’han d’inscriure abans del proper 14 de maig.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris