diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Obren les preinscripcions del Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa de Canet

ies_canet_280x87_04.jpgL’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet ha estat escollit pel Departament d’Educació de la Generalitat per oferir el Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa.

L’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet ha estat escollit pel Departament d’Educació de la Generalitat per oferir el Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa.

Preinscripcions

Des de dilluns passat, 11 de maig, i fins el proper 22 de maig els alumnes que enguany acabin i aprovin el 4rt d’ESO, ja poden fer la preinscripció en aquesta modalitat de Batxillerat.

Projecte "Escena"

L’elecció de l’IES Domènech i Montaner, per part de la Generalitat, ha estat possible gràcies a l’interès que va manifestar en el seu moment el propi institut i, també, per la implicació de diversos agents del municipi que es van reunir en una comissió de treball per impulsar el que s’ha anomenat com a Projecte "Escena".

Primer pas

Aquesta comissió va proposar al Departament d’Educació que s’aprofitin els recursos de Canet de Mar i la seva vinculació al món de la música i del teatre, per desenvolupar un projecte més ambiciós d’estudis relacionats amb el teatre, la música i la dansa, del qual el Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa, és un primer pas.

Conveni

També, de cara al proper curs, es preveu la signatura d’un conveni de col·laboració entre Els Comediants, l’IES Domènech i Montaner i l’Ajuntament de Canet de Mar que ha de facilitar la col·laboració entre aquestes tres entitats.

Batxillerat

El Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa inclou aspectes relacionats amb les arts escèniques, com ara la història, l’anàlisi i l’estètica musical, com també l’estudi del món audiovisual. L’objectiu d’aquesta nova modalitat és oferir una via adaptada a aquells alumnes que desitgin obrir-se expectatives d’estudis professionals relacionats amb la música, la dansa i les arts escèniques.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: iescanet.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris