divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ocata inaugura el nou CAP

cap_ocata_280x87.jpgEl proper dissabte, 16 de maig, Ocata inaugurarà el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi. A l’acte oficial, que s’iniciarà a les 13 h., hi assistirà la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, acompanyada per l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert.

El proper dissabte, 16 de maig, Ocata inaugurarà el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi. A l’acte oficial, que s’iniciarà a les 13 h., hi assistirà la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, acompanyada per l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert.

Equipament

El CAP Ocata, situat entre el carrer de Mèxic, el Camí del Mig i el Torrent Can Gaio, disposa de 2.498 metres quadrats, 1.693 dels quals corresponen als espais reservats per al Centre de Salut. La resta de superfície es destina al Centre de Salut Mental i l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva). També acull altres serveis, com el d’odontologia.

Construcció sostenible

L’equipament, situat en un edifici aïllat envoltat de zones verdes i d’espai per a vianants, compta amb un disseny basat en la construcció sostenible, que ha habilitat un entramat de patis interiors per permetre gaudir d’una bona il·luminació natural als espais interiors.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris