dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ofereixen assessorament jurídic gratuït als afectats pel cas del Grup Synera d’Arenys de Mar

assessoria_280x87.jpgCom a conseqüència de la reunió d’ahir dilluns, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha posat a disposició de les persones afectades pel cas del Grup Synera un assessorament jurídic gratuït.

Com a conseqüència de la reunió d’ahir dilluns, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha posat a disposició de les persones afectades pel cas del Grup Synera un assessorament jurídic gratuït.

Servei gratuït

Després d’aquesta primera trobada, el consistori arenyenc donarà aquest servei específic als afectats per aquest presumpte frau, aquest dimarts 11 d’agost i dimecres 12 d’agost, entre les 10 i les 12 del migdia, als mòduls de Can Nadal del municipi. Després d’aquests dos dies, el servei tornarà a la normalitat i atendrà tothom qui ho desitgi a partir del mes de setembre, tots els dimecres.

Reunió

La reunió, convocada pel propi consistori arenyenc, va aplegar ahir més de 150 persones afectades per la presumpta apropiació indeguda de l’administrador del Grup Synera, Francesc Sánchez Panadés, que ahir va quedar en llibertat com imputat d’aquest afer.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris