dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Onze municipis maresmencs redueixen la seva taxa d’atur

treball_280x87.jpgEl Maresme ha vist créixer el darrer mes d’abril el número de persones aturades però amb un percentatge inferior als mesos anteriors, i 11 municipis de la comarca han vist reduïda la taxa d’atur.

El Maresme ha vist créixer el darrer mes d’abril el número de persones aturades però amb un percentatge inferior als mesos anteriors, i 11 municipis de la comarca han vist reduïda la taxa d’atur.

Dades oficials

Segons les dades elaborades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, l’atur registrat el passat 30 d’abril era de 31.438 persones, situant la taxa d’atur al Maresme en un 13,9%.

Mitjanes

La taxa d’atur a la comarca del Maresme continua estant unes dècimes per sobre de la mitjana de la província de Barcelona (13,15%) i un punt percentual per sobre de la mitjana de Catalunya (12,88%).

Dades positives

La dada positiva és que hi ha municipis que han vist reduïda la seva taxa d’atur. És el cas d’Argentona, Cabrera de Mar, Calella, Malgrat de Mar, El Masnou, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Tiana.

Taxa desigual

Segons informa l’Observatori, els 30 municipis de la comarca del Maresme tenen una taxa d’atur molt desigual. Cabrils (7,36%), Alella (7,40%) i Sant Pol de Mar (7,92) són els municipis que registren una menor taxa d’atur, mentre que a l’altre extrem es troba Pineda de Mar (18,00%), Tordera (17,83%) i Mataró (17,36%).

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris