dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen a Malgrat de Mar una jornada professional sobre criminalística

criminolegs_a_malgrat_280x87.jpgL’Associació Nacional de Criminalistes i Experts en Ciències Forenses (ANCREF) organitza demà dissabte, 28 de novembre, una jornada professional a Malgrat amb el títol "La criminalística al servei de la justícia".

criminolegs_a_malgrat_.jpgL’Associació Nacional de Criminalistes i Experts en Ciències Forenses (ANCREF) organitza demà dissabte, 28 de novembre, una jornada professional a Malgrat amb el títol "La criminalística al servei de la justícia".

Geòrgia

La jornada, que tindrà lloc de 9 del matí a les 7 de la tarda, al Centre Cultural, inclou ponències sobre les diverses ciències forenses: medicina,grafística, genètica, balística i criminalística. També es parlarà del ‘crim organitzat a Geòrgia’ en una ponència que anirà a càrrec de la procuradora de la Fiscalia General d’aquesta república del Caucas i doctora en Dret Constitucional, Lela Janashuili.

Orientació universitària

Segons informa l’organització, amb l’objectiu de divulgar les ciències que integren la Criminalística – la química, la biologia, la medicina, l’acústica, la antropologia, la psicologia, la psiquiatria, documentoscòpia, lofoscòpia i un llarg ventall de ciències forenses que s’apliquen a la investigació – s’ha convidat una vintena d’alumnes amb la idea d’oferir informació vers una possible orientació universitària.

ANCREF

És una associació d’àmbit estatal, que també disposa de delegacions a Portugal i Sudamèrica, formada per professionals en qualsevol camp de les ciències criminalístiques. A la jornada, també han confirmat assistència el delegat a Brasil i assistents d’arreu de l’estat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris