dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen el I Open de Petanca de l’Alt Maresme

petanca_calella_280x87.jpgEl Club de Petanca Sant Pol de Mar i l’empresa "Oh Events" de Calella han organitzat per als propers dies 1 i 2 de maig el I Open de Petanca "Alt Maresme".

El Club de Petanca Sant Pol de Mar i l’empresa "Oh Events" de Calella han organitzat per als propers dies 1 i 2 de maig el I Open de Petanca "Alt Maresme".

100 dupletes

Aquesta competició, que se celebrarà a partir de les 9 h. del matí al Passeig Manuel Puigverd de Calella, preveu una participació superior a les 100 parelles participants (dupletes) i lliurarà un total de 5.100 euros en efectiu en premis i trofeus als dos primers classificats de cada categoria.

Espai de lleure

Paral·lelament, l’organització habilitarà un espai de lleure infantil amb castell inflable, llits elàstics i diversos tallers.

Inauguració

La inauguració tindrà lloc aquest dijous 30 d’abril, a dos quarts d’11 del vespre, a l’Hotel Vila de Calella. L’acte serà presidit per l’Alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, i comptarà, entre d’altres, amb l’assistència de l’Alcalde de Sant Pol de Mar, Manel Mombiela, el President del Club de Petanca Sant Pol de Mar, Josep Maria Gallego, i el Gerent de l’empresa "Oh Events", Juli Tardío.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris