dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen la Jornada d’Infermeria 2009 de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

infermera_280x87.jpgLa divisió d’Infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva organitzarà el proper 12 de maig, al Centre Cultural de Malgrat de Mar, la Jornada d’Infermeria 2009.

La divisió d’Infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva organitzarà el proper 12 de maig, al Centre Cultural de Malgrat de Mar, la Jornada d’Infermeria 2009.

Edició anual

Aquesta celebració té lloc cada 12 de maig, coincidint amb el naixement de la infermera Florence Nightingale, pionera de la infermeria moderna, que va ser capaç de demostrar la importància de les cures i va liderar la transformació de la pràctica infermera.

Segle XXI

La jornada d’enguany, amb el lema "La Infermeria del segle XXI" està dedicada a donar a conèixer les noves competències de la infermera i la voluntat de compartir-les dins i fora de la Corporació.

Participació

Hi participen, amb més de 20 comunicacions i 15 pòsters, un gran nombre de professionals dels centres de la Corporació. La jornada, que tindrà lloc al Centre Cultural, situat al carrer del Carme, 26 de Malgrat de Mar, s’iniciarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les set de la tarda.

Premis

Inaugurarà la Jornada l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, juntament amb la Dra. Núria Constans, directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Durant la cloenda, que anirà a càrrec de Carles Manté, president, i Lourdes Muné, directora d’Infermeria de la Corporació, es lliuraran dos premis a les millors comunicacions i un al millor pòster.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris