dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen una acte unitari en suport al referèndum d’Arenys de Munt

ajuntament_arenys_de_munt_280x87.jpgLa Sala Municipal d’Arenys de Munt acollirà aquest dissabte 12 de setembre, a les 7 de la tarda, un acte unitari que comptarà amb la participació de 22 personalitats del món cultural, polític i econòmic del país.

La Sala Municipal d’Arenys de Munt acollirà aquest dissabte 12 de setembre, a les 7 de la tarda, un acte unitari que comptarà amb la participació de 22 personalitats del món cultural, polític i econòmic del país.

Participants

Concretament, els participants que donaran suport a la Consulta per la Independència de Catalunya del proper diumenge, 13 de setembre, són Ramon Carner, Xavier Mir, Pedro Moron de la Fuente, Enric Canela, Elisenda Romeu, Diego Arcos, Èric Bertran, Jordi Coca, Santiago Espot, Aureli Argemi, Mbaye Babacar Gaye, Federico Todeschini, Assumpta Montellà, Sergi Blazquez, Quim Gibert, David Morgades, Patrícia Gabancho, Víctor Alexandre, Jaume Renyer i Alimbau, Vicent Partal, Elisenda Paluzie i Alfons López Tena.

Dispositiu

Per la seva banda, la Comissió Organitzadora ultima els detalls de la consulta i, tot i que encara no s’ha anunciat quin serà el lloc en el que s’ubicaran les urnes, els organitzadors ja han avançat que tenen preparat un dispositiu. Segons ha avançat la Comissió, "hi ha previst habilitar diferents punts d’informació o un espai per tal que els mitjans puguin aconseguir les seves acreditacions de premsa".

Comissió Avaluadora

D’altra banda, la mateixa Comissió ha presentat aquest dijous, en roda de premsa, la Comissió Avaluadora de la Consulta amb l’objectiu d’especificar i aclarir les funcions que aquest òrgan desenvoluparà en el transcurs de la Consulta per la independència. Tenint en compte que es tracta d’una consulta iniciada per una entitat privada, la Comissió Avaluadora exercirà les funcions que s’atribueixen a una Junta Electoral en procediments de consulta popular per via de referèndum, tot prenent com a base les que preveu per a la Junta Electoral Central. Aquesta Comissió està integrada per personalitats que exerceixen o han exercit funcions institucionals o electes del més alt nivell; i està presidida per l’exconseller de Justícia, Agustí Bassols. Exerciran de vocals Uriel Bertran, Montserrat Candini, Oriol Junqueras, Alfons López Tena, Antoni Marpons, Elisenda Paluzie, Jaume Renyer i Joan Tardà.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris