dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen una meditació multitudinària a Calella

fabrica_llobet_guria_280x87.jpgLa Fàbrica Llobet de Calella acollirà el dissabte 18 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, una trobada de meditació multitudinària organitzada pel programa "L’Ofici de Viure" de Catalunya Ràdio i el Centre d’Estudis Budistes Diki ling de Calella.

La Fàbrica Llobet de Calella acollirà el dissabte 18 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, una trobada de meditació multitudinària organitzada pel programa "L’Ofici de Viure" de Catalunya Ràdio i el Centre d’Estudis Budistes Diki ling de Calella.

Organització

Aquest programa de ràdio, que recentment ha estat guardonat en la categoria de ràdio amb el premi Ciutat de Barcelona, i el Centre d’Estudis Budistes Diki ling de Calella han organitzat un taller d’aprenentatge "per introduir a la meditació als que no en saben, i de perfeccionament per als que ja mediten habitualment". Per aquest motiu, el nom de la trobada és "Tècnica i pràctica de la meditació".

Meditació multitudinària

La meditació multitudinària anirà a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan, col·laborador amb un minut diari de meditació en el programa l’Ofici de Viure, i col·laborador també del Centre Diki Ling on hi dirigeix meditacions i parla de filosofia budista un dissabte de cada mes.

Antecedents

La darrera convocatòria que va fer Catalunya Ràdio va ser el passat 29 de Març a l’Auditori de Barcelona, on hi van assistir unes dues mil persones. Segons l’organització, això dóna una visió de la quantitat de gent interessada per aquesta tècnica, que, sense haver de pertànyer a cap religió, "ajuda a connectar amb la pau interna que ja tenim i ens facilita afrontar la nostra vida amb més satisfacció".

Teòrica

A més, l’acte també comptarà amb una part teòrica d’explicació sobre la meditació, i una part pràctica on, guiats per Ricard Rotllan, els assistents meditaran plegats.

Entrada lliure

D’altra banda, com l’espai ho permet, qui vulgui podrà portar el seu coixí de meditació i asseure’s a terra o sobre una catifa habilitada, també hi hauran cadires i bancs. L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.

"El silenci"

Coincidint amb la setmana de Sant Jordi, hi haurà una parada on es podrà comprar el llibre d’en Gaspar Hernández, "El Silenci" on, en acabar l’acte, l’autor signarà la seva obra a les persones interessades.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris