dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Palafolls crea una nova fira d’intercanvi d’objectes de segona mà i serveis

antiguitats_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Palafolls, l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi i Ràdio Palafolls organitzaran el diumenge 22 de març la primera fira d’intercanvi de segona mà, "Palafolls TotCanvi".

L’Ajuntament de Palafolls, l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi i Ràdio Palafolls organitzaran el diumenge 22 de març la primera fira d’intercanvi de segona mà, "Palafolls TotCanvi".

Trobada

Segons els seus promotors, aquesta iniciativa conjunta neix amb l’objectiu de facilitar un espai de trobada de gent interessada en vendre objectes que ja no utilitzen, o que desitgen intercanviar coneixements o serveis amb altres persones com, per exemple, classes d’idiomes, servei de perruqueria o receptes de cuina.

Inscripcions

Per poder participar, les persones interessades han de formalitzar la inscripció al MID o a "El Cafè". També, hauran de deixar en dipòsit un import de 5 euros que serà retornat íntegrament un cop finalitzada la fira.

Espectacles

"Palafolls TotCanvi", que també acollirà diferents espectacles adreçats a tots els públics, se celebrarà el diumenge 22 de març, de 10 a 14 h., al Fòrum Palatiolo de Palafolls.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris