dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Palafolls reactiva el projecte del Museu d’Agrocultura del Molí d’en Puigvert

moli_den_puigvert_a_palafolls_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Palafolls, a través de l’Àrea de Cultura i Promoció Econòmica, reactiva mitjançat un pla d’ocupació el projecte del Museu Agrocultura del Molí d’en Puigvert.

L’Ajuntament de Palafolls, a través de l’Àrea de Cultura i Promoció Econòmica, reactiva mitjançat un pla d’ocupació el projecte del Museu Agrocultura del Molí d’en Puigvert.

Adequació del Museu

Segons fonts municipals, les dues Àrees del consistori palafollenc treballen conjuntament per adequar i recuperar el Museu d’Agrocultura del Molí d’en Puigvert a través d’un pla d’ocupació, concedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que ha permès la contractació d’una persona que es responsabilitzarà del projecte per un període de sis mesos. Durant aquest mig any, i amb l’objectiu de poder obrir el Museu a les visites externes, s’adequaran les instal·lacions i es recuperaran les eines exposades.

Museu del Molí

El Museu del Molí d’en Puigvert, situat al Pla de la Tordera, va néixer amb la finalitat de ser un espai on s’interrelacionen l’agricultura, la història i l’art. De l’antic molí se’n conserva el rec i la maquinària. L’edifici, de grans dimensions, consta d’un sol cos però al darrera s’hi ha afegit un de nou, de planta quadrada, per ubicar-hi "Agrocultura" (Dipòsit-Arxiu del Museu Etnològic).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris