dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Palafolls reforça la vigilància forestal per l’alt risc d’incendis

prevencio_incendis_palafolls_280x87.jpgL’Ajuntament de Palafolls ha reforçat la seguretat i vigilància a la zona forestal del seu terme municipal degut a les altes temperatures i a l’elevat risc d’incendi forestal.

prevencio_incendis_palafolls_800x600.jpgL’Ajuntament de Palafolls ha reforçat la seguretat i vigilància a la zona forestal del seu terme municipal degut a les altes temperatures i a l’elevat risc d’incendi forestal.

Increment de la vigilància

Amb aquest objectiu, el municipi maresmenc ha adoptat aquesta mesura amb una patrulla de Protecció Civil, que es suma a la vigilància que fan els forestals i personal de la Diputació de Barcelona.

Nou servei

Aquest nou servei, que ja es realitzava els caps de setmana, amb un vehicle de l’ajuntament i dos membres del Cos de Voluntaris de Protecció Civil de Palafolls, ara es durà a terme tots els dies de la setmana, matí i tarda.

Tot l’estiu

Segons el sergent en cap de la Policia Local i tècnic de protecció civil de l’Ajuntament de Palafolls, Marc Peña, "amb aquesta mesura volem evitar incendis forestals i conservar així la nostra natura". Aquest servei es portarà a terme fins que finalitzi l’estiu.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Palafolls

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris