dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Parlen els Blocs guanyadors dels II Premi Blocs del Maresme 2009

Reproduïm a continuació algunes de les notícies i comentaris publicats pels autors i autores dels blocs guanyadors de la segona edició del Premi Blocs del Maresme 2009.

Fotos: Norah Ibrahim  

Reproduïm a continuació algunes de les notícies i comentaris publicats pels autors i autores dels blocs guanyadors de la segona edició del Premi Blocs del Maresme 2009.

Fotos: Norah Ibrahim

Premi del Jurat 2009
Malgrat Confidencial de Noemí Guillén i Albert Serrano

serrano_.jpgL’auditori de Can Comas de Pineda de Mar ha estat l’escenari de la segona edició dels Premis Blocs Maresme. Els concedeix el digital Diari Maresme als millors blocs de la comarca. L’acte es fa coincidir amb l’aniversari del mitjà.

Albert Lladó, editor del Diari Maresme, ha explicat el perquè de compartir la celebració de l’aniversari del mitjà amb els Premis Blocs Maresme. Ha dit que ells són fills del "copyleft", de compartir continguts i experiència dins la xarxa i que per això volien reconèixer públicament la feina que fan els blocaires de la comarca.

En l’acte s’ha destacat la importància creixent dels mitjans de comunicació que utilitzen internet com a suport i s’ha subratllat que ja tenen més lectors que la premsa en paper.
En aquest sentit, Albert Lladó ha remarcat la importància de comptar amb anunciants que poden trobar en els mitjans digitals la millors manera de donar a conèixer el seu producte o servei alhora que contribueixen a la cohesió del territori donant suport i permetent el manteniment d’aquests mitjans digitals que fan periodisme de proximitat.

El premi del jurat ha estat per Malgrat Confidencial. El jurat l’ha reconegut per oferir un periodisme de proximitat fet des del rigor, el compromís amb la seva població i la comarca, i els esforços per donar un servei gratuït i constant al ciutadà.

El millor bloc de societat ha estat per Maresme Medieval del mataroní Quim Graupera pel seu valor històric i per l’aportació per a construir una memòria en comú que enforteixi el sentit de pertinença de la societat maresmenca.

El Premi de política se l’ha endut el Bloc Sobre Rodes d’Ivan Aranda, de Canet de Mar per afavorir el debat polític des del respecte, i per reivindicar una societat més accessible per a tothom.

El bloc més destacat en l’àrea de cultura ha estat l’Home Cactus del malgratenc Toni Hernández. El jurat n’ha destacat la visió panoràmica de llibres, música i cinema, i la utilització de la ironia com a eina de comunicació".
En esports, ha guanyat el club BTT de Sant Cebrià de Vallalta amb el bloc Jabalí Bikers per donar a conèixer l’esport des de l’humor, fomentant l’amistat i el companyerisme.

——————————————————————————————————————— 

Premi "Millor Bloc de Societat 2009
Quim Graupera | Maresme Medieval

graupera_.jpgDes d’aquí voldria agrair a totes aquelles persones que han votat aquest bloc, pel suport i el reconeixement de la feina feta que he anat obtenint de tots vosaltres i per la vostra fidelitat i constància en el seguiment del mateix. Crec que la meva modesta intenció de divulgar el passat medieval de la comarca s’ha demostrat que ha estat una proposta interessant, ben acollida i que ha agradat a força gent. Voldria agrair també el suport del Diari Maresme i felicitar-los per la iniciativa del premi i pels seu III aniversari.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!

Quim Graupera

———————————————————————————————————————

Premi "Millor Bloc de Política 2009"
Ivan Aranda | Bloc Sobre Rodes

ivan_aranda_.jpgAhir vaig assistir a la segona entrega dels premis blocs del Maresme que organitza Diari Maresme. Aquest bloc era un dels cinc finalistes en la categoria de bloc polítics i amb un 37% va ser escollit guanyador.

Si només arribar a ser finalista ja va ser motiu d’orgull, imagineu com està el que escriu aquestes 4 ratlles!!! Quan al març del 2006 vaig començar a escriure aquest bloc, mai vaig pensar que obtindria aquest premi de reconeixement. Vaig començar a escriure com a hobbie per poder expressar obertament allò que m’interessa ja sigui de política, sobre el món del minusvàlid, sobre el meu poble, en definitiva, de qualsevol tema. I aquesta és i serà la filosofia de l’existència d’aquest bloc on tothom hi es convidat a participar sempre des del respecte.

Però si aquest bloc és el que és avui, i ha sigut guanyador com a millor bloc polític del Maresme aquest any 2009, és gràcies a vosaltres, els lectors. Aquest premi us el dedico a tots vosaltres, i moltes gràcies per haver donat el vostre vot. Sense la vostra confiança i suport no hagués arribat fins aquí. De debó!!! M’heu fet passar un dels millors dies de la meva vida.

I deixeu-me dedicar aquest premi de manera especial als meus pares, en Pitu i la Carmen, la meva parella, la Marianna, i dos amics i companys que també van viure insitu el moment, en Rafa i la Blanca.

Felicitar a l’organització per aquests premis i que tinguin llarga vida perquè és una forma de fer públic la gran tasca que gent sense molt de nom fa cada dia. Gràcies germans Lladó, i en especial a l’Albert.

Ivan Aranda

———————————————————————————————————————

toni_hernandez_.jpgPremi al "Millor Bloc de Cultura 2009"
Toni Hernández | l’Home Cactus

Moltes gràcies a tots els qui seguiu aquest bloc. Moltes gràcies a aquells qui, amb el vostre vot, m’heu donat aquest premi. I moltes gràcies al jurat que va seleccionar aquest bloc com a finalista del concurs. Tots plegats em doneu l’energia necessària per poder continuar escrivint sobre aquells llibres, discos, concerts o pel·lícules que em sembla que valen la pena.

Toni Hernàndez

———————————————————————————————————————

Premi "Millor Bloc d’Esports 2009"
Bloc Jabalí Bikers del BTT | Sant Cebrià de Vallalta

Hola bloggers !!!!: Y ahora que os digo después de verme en las fotos de esta guisa.
No sé como empezar esto sin que quede la crónica muy pedante. Quién me iba a decir hace nueve meses, que seleccionarían aquello que empecé casi sin saber casi cómo… para una final con votación popular para ser escogido como mejor blog deportivo del año.

Pero una vez finalista, quién iba a decir que con la tematica de BTT, se podría pasar delante de dos blogs de basket y uno de fútbol. Pero entre todos HO HEM ACONSEGUIT !!!!

jabali_.jpgDespués de recibir correos insistentes para que acudieramos a la entrega de premios, decidimos acudir de manera discreta y humilde, como mínimo el piscolabis estaba asegurado, ja ja ja,siempre a lo práctico, pero decido no liarla parda con los demas jabalís, porque no lo veía claro.

Nos encontramos con una ceremonia agradable, alcalde de Pineda, directores del diari, redactores, director caixa laietana, a cada xerrada…. entrega de premio. Mejor blog de sociedad, plas, plas, plas… mejor de política, plas, plas, plas…. mejor cultural,plas,plas,plas… y como siempre el de deportes para los postres.

Mi hija ya cansada de estar sentada, yo pensando que co… hago aquí y entonces leen algo así como: "por su trato del deporte desde el buen humor y la ironía, fomentando el compañerismo y la difusión de la comarca ,con un 27% de los votos, millor bloc esportiu maresme 2009" ,,,…JABALI BIKERS -BTT SANT CEBRIÀ !!!!!!

y allà que va el Jordi, intentando ser acompañado por mi hija a la entrega, pero no cuela, salgo y recibo el cuadro y el trofeo con algun regalito. Fotos oficiales, jabalina me hace fotos para el blog y cuando me siento…os confieso una cosa, estaba nervioso….!!!!
Ya me han dicho que el año que viene me olvide, hay que dar paso a todos. Tranquilos los jabalis no somos ASÍN.

Bueno, pasamos a fase agraïments: gracias a David,que me picó en esto de "podrías hacer un blog…."y a todos los jabalís, porque sois los protas de las cronicas, de los videos y de las fotos, así que sin jabalís, no habría blog. Y por supuesto a todos los que leais esto y os hayais tomado la molestia de votar, porque esta claro que habeis sido unos cuantos, muchos más de los que pensaba, más adelante tendré informacion oficial de todo, seguro que lo publican, ahora sólo escribo en caliente…

Merci tambien a la meva Carme, que cuando no tengo material para hacer un video y quiero hacerlo, viene ella y saca de donde no hay y al final queda mejor de lo que nadie hubiera podido pensar. Y sino es por ella hoy no vamos a Pineda a por el premio, pero aquello de la intuición femenina le funcionó.

Felicitar por último a los otros blogs ganadores en otros apartados, pienso seguir alguno que me ha resultado interesante,és de Canet, és de política y el blog va sobre ruedas… y de la charrada del auditoio estoy deacuerdo que internet tiene mucho peso en esto de la comunicación y que hoy se llaman blogs y de aqui un año será otra cosa, pues esto corre mucho, pero sea lo que sea, allá estaremos los jabalís dando guerra.

Ah ! y me viene a la cabeza un tema, que tengamos muchas entradas, no hará que dejemos de ser un blog con una filosofía clara de entretener sin buscar nada más que eso, por tanto queda descartada la aparición de publicidad, eternamente sugerida, no va con la idea inicial. (pero si la oferta es buena el e-mail ya lo sabeis !!!!,je je ). Hasta otra !!!!

Foto: Jabalí Bikers

———————————————————————————————————————

Donem la nostra més sincera enhorabona a tots els blocs finalistes i guanyadors dels II Premi Blocs del Maresme 2009. Gràcies pels vostres comentaris d’agraïment i ens retrobem en una propera edició!

Redacció Diari Maresme
Fotos: Norah Ibrahim

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris