dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pep Sala enceta un nou cicle de conferències a Tordera

pep_sala_280x87.jpgLa Regidoria de Joventut de Tordera impulsa un cicle de conferències d’actualitat amb personatges rellevants de la societat catalana. El proper 20 de març, el músic, compositor i cantant Pep Sala serà el primer conferenciant del cicle.

La Regidoria de Joventut de Tordera impulsa un cicle de conferències d’actualitat amb personatges rellevants de la societat catalana. El proper 20 de març, el músic, compositor i cantant Pep Sala serà el primer conferenciant del cicle.

Actualitat del País

Segons els responsables municipals, l’objectiu d’aquestes conferències, que s’organitzaran periòdicament i seran obertes a tothom, és apropar el joves a l’actualitat del País a través de les xerrades que faran personatges rellevants de la societat, la cultura i la política catalana. Totes les xerrades es faran a la biblioteca de Tordera, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, i la primera conferència coincidirà amb la celebració del primer aniversari del Casal de Joves del municipi.

Intercanviar punts de vista

En paraules del regidor de Joventut, Marc Unió, "aquest cicle de conferències pretén oferir un espai on intercanviar punts de vista en temes d’actualitat i que estiguin relacionats directament o indirectament amb els interessos juvenils".

Pep Sala i Jordi Pujol

La primera conferència serà a càrrec del músic Pep Sala i es presenta sota el títol "Com fer música al segle XXI i no morir en l’intent". La xerrada tindrà lloc el proper 20 de març, a les 8 del vespre. La segona conferència tindrà lloc al mes de maig i comptarà amb la presència de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. En aquesta ocasió, l’expresident parlarà de "L’encant i/o el desencant dels joves amb la classe política".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris