dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pep Sala i el grup barceloní Mishima comparteixen escenari a Tordera

pep_sala_280x87.jpgLa plaça de l’Església de Tordera acollirà el proper divendres, 14 d’agost, un concert del músic Pep Sala i l’actuació del grup barceloní Mishima. En aquest indret també s’hi ubicaran les barraques de les entitats juvenils de Tordera.

La plaça de l’Església de Tordera acollirà el proper divendres, 14 d’agost, un concert del músic Pep Sala i l’actuació del grup barceloní Mishima. En aquest indret també s’hi ubicaran les barraques de les entitats juvenils de Tordera.

Concert d’agost

Pep Sala i Mishima seran els encarregats d’oferir el concert d’agost que, any rere any, organitza la Regidoria de Joventut amb el suport de l’Associació La Nostra Dansa.

Sala i Mishima

El concert l’obrirà Pep Sala presentant les cançons del seu nou disc Manual teòric i pràctic sobre el pas del temps (2008) i fent un repàs als temes més destacats de la seva carrera musical. Per la seva banda, Mishima, un grup indie pop format a Barcelona l’any 1999, també farà un repàs als seus èxits més destacats. El concert de Pep Sala i Mishima serà gratuït i començarà a dos quarts de dotze de la nit.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris