dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pep Sala i Mònica Green presenten a Malgrat de Mar el II Concurs de música Jove “Giramaresme”

giramaresme_ii_280x87.jpgEls Ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda, Malgrat, Palafolls i Tordera, presentaran aquest divendres 20 de març, a les 11 del matí, a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat, la segona edició del Concurs de Música Jove Gira Maresme.

Els Ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda, Malgrat, Palafolls i Tordera, presentaran aquest divendres 20 de març, a les 11 del matí, a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat, la segona edició del Concurs de Música Jove Gira Maresme.

Presentació

Durant la presentació, el cantant i músic Pep Sala, la cantant Mònica Green, juntament amb el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, Raül Trabal, explicaran aquesta segona edició del concurs maresmenc de maquetes, obert a totes les propostes musicals. Presentarà l’acte el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jordi Romero.

Concurs

GiraMaresme és un concurs de maquetes del Maresme obert a totes les propostes musicals del moment, ideat inicialment des de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, que pretén donar una empenta als grups novells per tal de donar-se a conèixer arreu de la comarca. Les propostes són analitzades per un jurat format per professionals del món de la música i el grup escollit és el guanyador d’una gira per diversos municipis del Maresme, sovint coincidint amb les Festes Majors.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris