dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pere Aragonès, cap de llista a les properes municipals de Pineda de Mar

pere_aragones_280x87.jpgEl diputat al Parlament de Catalunya i membre de l’Executiva Nacional d’Esquerra, Pere Aragonès, serà el cap de llista d’ERC, a Pineda de Mar, a les properes eleccions municipals del 2011.

pere_aragones_.jpgEl diputat al Parlament de Catalunya i membre de l’Executiva Nacional d’Esquerra, Pere Aragonès, serà el cap de llista d’ERC, a Pineda de Mar, a les properes eleccions municipals del 2011.

Nova etapa

Aquesta decisió va ser aprovada per consens dissabte passat, 24 d’octubre, per l’assemblea de la secció local. En aquesta mateixa reunió es va decidir que l’actual regidora del partit, Mònica Palacín, serà la número 2 de la llista. Els dos candidats han manifestat que inicien aquesta nova etapa amb "molta il·lusió" i l’han valorat com un "repte" que té per objectiu assolir una major representació al consistori pinedenc.

Llei de Consultes Populars

D’altra banda, la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya va nomenar la setmana passada Pere Aragonès, entre el conjunt de diputats i diputades que constituiran la ponència de la Llei de Consultes Populars per Via de Referèndum. El republicà va ser escollit membre de la ponència i en concret serà el diputat relator que s’encarregarà de dirigir els treballs per a la redacció i aprovació definitiva de la llei.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris