divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Periodistes canadencs visiten el Maresme

vela_280x87_02.jpgUn grup de 8 periodistes canadencs visitaran avui dimarts Santa Susanna coincidint amb la inauguració del vol directe entre Vancouver i Barcelona.

Un grup de 8 periodistes canadencs visitaran avui dimarts Santa Susanna coincidint amb la inauguració del vol directe entre Vancouver i Barcelona.

Convidats

Els periodistes han estat convidats per Turisme de Catalunya i la Diputació de Barcelona. És previst que el grup arribi a dos quarts de 5 de la tarda a l’Hotel Florida Park del municipi maresmenc. Aquest establiment treballa habitualment amb el turisme de reunions. Posteriorment, els convidats realitzaran algunes activitats a l’estació nàutica de Santa Susanna, concretament vela en catamarà i caiac.

Marques

Actualment, Santa Susanna disposa de les marques de qualitat de Turisme Familiar, Turisme Esportiu i des de fa tres anys treballa en el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED). El grup de periodistes canadencs, que ha arribat a Catalunya amb motiu del vol inaugural directe Vancouver-Barcelona, visitaran també la capital catalana i la Costa Brava.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris