dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda acull amb èxit de participació la presentació de la dotzena edició del Somriure per Palestina

gong_280x87.jpgMúsica, espectacle i Poesia són els principals protagonistes de la 12a edició del Somriure per Palestina que diumenge, 18 d’octubre, ha iniciat a Pineda de Mar la seva programació, amb la Solidaritat i la Pau com a eixos centrals. 

gong_800x600_01.jpgMúsica, espectacle i Poesia són els principals protagonistes de la 12a edició del Somriure per Palestina que diumenge, 18 d’octubre, ha iniciat a Pineda de Mar la seva programació, amb la Solidaritat i la Pau com a eixos centrals.

Projecte solidari

Aquesta nova edició del Somriure per Palestina, el projecte solidari de la societat civil pinedenca, compta amb un extens programa d’activitats i una variada qualitat artística. La presidenta  de l’entitat organitzadora ‘Gong per la defensa dels Drets Humans i dels pobles’, Lluïsa García, ha destacat la necessitat de continuar somiant i participant en activitats compromeses i solidàries: "Hem somiat amb un Somriure solidari que pogués donar sortida al brot d’esperança que portem dins…", ha dit.

Societat Civil

També, l’entitat solidària ha agraït la important participació de la societat civil del municipi, botigues, associacions, voluntaris, etc… que "aquest any més que mai ens ha animat a continuar perseverant perquè no es perdés una activitat amb més de deu anys de trajectòria". A més a més, Lluïsa García ha afegit que "aquestes aportacions econòmiques, artístiques, anímiques i de tot tipus, ens han aixecat la moral i han fet possible el Somriure 2009". L’acte de presentació va finalitzar amb l’actuació del músic pinedenc Ruben Rodríguez qui va oferir un tast musical de guitarra elèctrica.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris