dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda acull la setena Mostra Nacional de Teatre Amateur amb més de 40 representacions

centre_cultural_i_recreatiu_de_pineda_280x87_03.jpgDes d’aquest dijous dia 30 d’abril i fins el diumenge 3 de maig, Pineda de Mar acollirà la VII Mostra Nacional de Teatre Amateur. Durant els propers 4 dies es representaran més de 40 obres

Des d’aquest dijous dia 30 d’abril i fins el diumenge 3 de maig, Pineda de Mar acollirà la VII Mostra Nacional de Teatre Amateur. Durant els propers 4 dies es representaran més de 40 obres.

Escenaris

Les obres es representaran en diferents escenaris del municipi: la Sala Gran i la Sala Polivalent del Centre Cultural i Recreatiu, Auditori i pati de Can Comas, i a diversos locals i indrets del municipi. Hi haurà activitats i representacions de diversos formats, entre d’altres, monòlegs, teatre infantil, teatre clàssic, sessions golfes, teatre de carrer, col·loquis i lectures dramatitzades.

Preu i abonament

El preu per a veure cada obra, en recintes tancats, serà de 3 euros, tot i que l’organització ha habilitat un abonament de 20 euros que permet assistir a totes les representacions.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris