divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda acull l’elecció dels nous representants maresmencs del Pubillatge

pubillatge_280x87_02.jpgEl proper dissabte, 25 d’abril, Pineda de Mar serà la seu de l’elecció dels nous representants comarcals del Pubillatge. Actualment, el Maresme és una de les comarques més importants dins el pubillatge, on hi ha onze municipis que celebren aquesta tradició.

pubillatge_800x600.jpgEl proper dissabte, 25 d’abril, Pineda de Mar serà la seu de l’elecció dels nous representants comarcals del Pubillatge. Actualment, el Maresme és una de les comarques més importants dins el pubillatge, on hi ha onze municipis que celebren aquesta tradició.

Programa

El programa d’actes s’iniciarà a dos quarts de cinc de la tarda amb la trobada del pubillatge a la Masia de Can Comas de Pineda, abillats amb el vestit tradicional. A les 17 h., els participants agafaran el trenet i aniran a la platja per a fer la foto de grup. Una hora més tard, Can Comas acollirà la presentació de les faixes del Pubillatge comarcal del Maresme 2009 a càrrec dels representants sortints. Posteriorment, a dos quarts de nou del vespre, s’oferirà la recepció dels convidats al Restaurant Mas Pi de Pineda de Mar. En finalitzar el sopar, es celebrarà l’acte principal de la jornada: l’elecció del Pubillatge Comarcal del Maresme 2009.

Referent

Segons els membres de l’organització, un any més "és el moment de cedir el relleu a nova gent compromesa amb el Maresme". Aquest és "un pas complicat però alhora necessari perquè el pubillatge maresmenc segueixi sent un referent", conclouen.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris