dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda acull una nova edició del Mini Print amb 664 obres d’autors de 49 països

gravats_280x87_02.jpgLa Fundació Tharrats presenta la 29a edició del Mini Print Internacional de Cadaqués. Per quart any consecutiu, Pineda de Mar acull aquesta mostra on enguany s’hi poden veure 664 obres d’autors de 49 països.

gravats_.jpgLa Fundació Tharrats presenta la 29a edició del Mini Print Internacional de Cadaqués. Per quart any consecutiu, Pineda de Mar acull aquesta mostra on enguany s’hi poden veure 664 obres d’autors de 49 països.

Internacional

Aquest concurs organitzat pel Taller Galeria Fort és reconegut internacionalment i hi ha representades totes les tècniques de gravat. La Sala Municipal de Pineda va inaugurar divendres passat aquesta mostra que es podrà visitar de dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 h, i dissabtes i festius de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h.

Mini Print

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d’estampació, en el qual hi participen artistes d’arreu del món. El concurs es convoca cada any a través de la divulgació d’unes bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món.

Taller Galeria Fort

El concurs està organitzat pel Taller Galeria Fort, fundat l’any 1960 amb l’objectiu de contribuir a l’expansió de l’art gravat en totes les seves especialitats i tècniques. Des del 1981, el Taller organitza el Mini Print Internacional de Cadaqués, en el qual fins al moment han participat més de 16 mil artistes de 61 països diferents, amb un total de més de 42.000 obres presentades.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris