dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda aprova les bases del seu Viver d’Empreses del Centre Innova

viver_empreses_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar el passat dia 11 de febrer les bases del concurs per a l’atorgament de llicència per a l’ús "privatiu" de 5 mòduls d’oficina pel viver d’empreses del Centre Innova.

viver_empreses_pineda.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar el passat dia 11 de febrer les bases del concurs per a l’atorgament de llicència per a l’ús "privatiu" de 5 mòduls d’oficina pel viver d’empreses del Centre Innova.

Viver d’Empreses

El viver d’empreses és una iniciativa municipal pensada per acollir empreses en procés de creació o consolidació, amb una antiguitat inferior a any, que presentin un projecte empresarial innovador.

Filons d’ocupació

Concretament, al concurs hi poden accedir aquelles persones que vulguin fer realitat un projecte empresarial preferentment catalogat dins dels nous filons d’ocupació, que les bases defineixen com aquelles activitats empresarials que operen en sectors associats a mercats de ràpid creixement (noves tecnologies) o, també, als poc desenvolupats. Dins aquests darrers, hi ha els serveis d’atenció a les persones (infància, tercera edat o col·lectius amb problemàtica específica) que, segons l’evolució de les necessitats i els valors de la societat actual, tenen més potencial per generar ocupació.

Reinserció

D’altra banda, el consistori es reserva el dret preferent d’adjudicar un dels espais del viver a aquelles iniciatives, que tot i no ajustant-se plenament a la naturalesa d’activitat detallada en les bases, tinguin com a objectiu la de generació de llocs de treball per a col·lectius amb dificultats per a la reinserció socio-laboral.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris