dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda, Calella i Malgrat organitzen conjuntament un curs d’autoocupació per a la dona

autoocupacio_280x87.jpgAvui dimarts s’inicia el període de preinscripcions per participar al curs d’autoocupació per a dones que organitzen de forma conjunta els Ajuntaments de Pineda de Mar, Calella i Malgrat de Mar.

triptic_autoocupacio.jpgAvui dimarts s’inicia el període de preinscripcions per participar al curs d’autoocupació per a dones que organitzen de forma conjunta els Ajuntaments de Pineda de Mar, Calella i Malgrat de Mar.

Gratuït

Les dones interessades en prendre part en aquestes sessions es poden posar en contacte amb la regidoria de Ciutadania i Barris dels tres respectius consistoris maresmencs. El curs és gratuït i tindrà lloc a les dependències del Centre Innova de Pineda els dies 6, 8, 13, 15 i 20 d’octubre, en horari de 10 a 14 h. Les places són limitades.

Projecte empresarials

Segons fonts municipals, "La formació té com a objectiu que l’emprenedora i/o empresària conegui les bases d’un projecte empresarial". En aquest sentit, el curs inclourà, entre d’altres, "els factors de viabilitat del seu negoci i els aspectes claus per crear i consolidar la seva empresa amb èxit".

Sessions grupals

D’altra banda, les classes es desenvoluparan a través de sessions grupals on les dones seran les protagonistes. La programació del curs posarà en joc les seves competències per a millorar-les i adquirir-ne de noves "a través d’un procés d’aprenentatge participatiu i interactiu que integrarà continguts de diferents tipus: coneixements, habilitats, actituds i aptituds".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris