dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda cedeix un terreny a la Generalitat per a la construcció del nou institut de secundària

pissarra_280x87_02.jpgEl ple extraordinari de l’Ajuntament de Pineda va aprovar dimarts passat per unanimitat la cessió a la Generalitat d’un terreny de 7.280 m2 a la Generalitat per a la construcció del nou IES Pineda.

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Pineda va aprovar dimarts passat per unanimitat la cessió a la Generalitat d’un terreny de 7.280 m2 a la Generalitat per a la construcció del nou IES Pineda.

Provisional

Actualment, el tercer institut municipal funciona de manera provisional en unes instal·lacions situades a la plaça Orient de Pineda, on abans hi havia el CEIP Aloc que aquest darrer curs ha estrenat edifici a la zona de Bellamar.

Llarg procés

També, durant el ple es va recordar "el llarg procés que s’ha hagut de seguir per aconseguir els terrenys que han de resoldre la manca d’espai de l’IES Pineda", un institut que ja va començar a donar servei el curs 2006-07.

Terreny

Segons ha informat el consistori, el terreny on es construirà el nou IES Pineda està ubicat darrere el CEIP Mediterrània, a la zona alta de Can Cornet. Ara, la programació per a la construcció del nou equipament educatiu de secundària a Pineda de Mar és en mans de la Generalitat.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris