dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda comença les primeres obres del FEIL

ajuntament_de_pineda_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar comença avui dilluns les primeres obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

ajuntament_de_pineda_2008_600x800.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar comença avui dilluns les primeres obres del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

5 de 16

Concretament s’iniciaran 5 dels 16 projectes planificats pel consistori pinedenc: les obres de millora del sector sud del Pinemar; les de remodelació del carrer Barcelona – inicialment en el tram comprès entre el carrer Àngel Guimerà i avinguda Montserrat -; la urbanització de la plaça dels Reis Catòlics; la remodelació de l’entrada al barri de les Creus; i les obres de remodelació del carrer Jaume Balmes que, en una primera fase, actuarà en el tram comprès entre l’avinguda Montserrat i el carrer Àngel Guimerà.

230 treballadors

El consistori pinedenc destinarà els 4,5 milions d’euros del "Plan E" a millorar la via pública del municipi. Per l’Ajuntament "aquesta actuació té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans, generar llocs de treball al municipi, i promoure l’activitat de les empreses locals". Les obres, que segons els càlculs municipals donaran feina a uns 230 treballadors, han estat adjudicades a 5 empreses pinedenques del total de 6 empreses adjudicatàries.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris