dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda convoca la novena edició del Premi Ombú de fotografia

can_comas_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar ha convocat el Premi Ombú de fotografia que enguany arriba a la seva novena edició.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha convocat el Premi Ombú de fotografia que enguany arriba a la seva novena edició.

Concurs

can_comas_pineda_580x180.jpgSegons les bases, cada participant pot presentar un màxim de tres originals, de tècnica lliure, abans del 10 de setembre, que hauran de lliurar a la regidoria de Cultura, a Can Comas. A més, tot i que el concurs és obert a la participació de tothom, les fotografies presentades hauran d’estar relacionades directament amb les activitats, situacions o successos de Pineda, ressaltant principalment aspectes urbans, monumentals, artístics, culturals, sociològics o humans del municipi, entre d’altres, especialment aquells que pugin resultar més sorprenents o menys coneguts.

Premis

La dotació econòmica pel primer premi és de 300 euros, el segon en rebrà 180 i el tercer 120. D’altra banda, els participants que estiguin empadronats a Pineda tindran accés al premi memorial Manel Garcia dotat amb 120 euros. Les obres rebudes s’exposaran durant la propera tardor a la Sala Municipal d’Exposicions de Pineda i el jurat farà públic el veredicte abans que els concursants retirin la seva obra.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris