dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda de Mar impulsa un canvi de model del Casal de la Dona

casal_dona_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar està impulsant un canvi de model del Casal de la Dona per adequar aquest servei amb l’Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona.

casal_de_la_dona_de_pineda_800x600.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar està impulsant un canvi de model del Casal de la Dona per adequar aquest servei amb l’Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona.

CIRD

En aquest sentit, l’equip de govern es va reunir dimecres passat amb els monitors i monitores del casal i va posar sobre la taula aquest objectiu. Així es crearà un Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD). Pel que fa als monitors i monitores que fins ara prestaven serveis al Casal de la Dona, l’Ajuntament els ha ofert la possibilitat d’unir-se en una associació per tal de seguir oferint les activitats periòdiques que organitza el Casal i, alhora, perquè puguin rebre subvencions de les administracions públiques. A la reunió hi havia representació de tots els grups polítics del consistori pinedenc.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris