diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda de Mar obrirà la primera Oficina d’Acció Ciutadana de l’Alt Maresme

signatura_oac_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar va formalitzar divendres passat l’acord pel qual el consistori cedirà un espai municipal, al carrer Salvador Genís i Bech, per ubicar-hi una Oficina d’Acció Ciutadana (OAC).

L’Ajuntament de Pineda de Mar va formalitzar divendres passat l’acord pel qual el consistori cedirà un espai municipal, al carrer Salvador Genís i Bech, per ubicar-hi una Oficina d’Acció Ciutadana (OAC).

Signatura

L’acord va ser signat entre l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, Jaume Oliveras.

Tercera OAC

Aquesta serà la primera OAC que donarà servei a l’Alt Maresme doncs, actualment, la comarca només disposa de dues oficines, una a Mataró i l’altra al Masnou.

Visita

Jaume Oliveras va estar acompanyat pel director general de Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, els quals van ser rebuts per alguns regidors del consistori pinedenc i pel diputat Pere Aragonès. Després de la signatura de l’acord, van visitar el local on s’hi ubicarà la nova oficina i altres instal·lacions municipals.

L’OAC

L’OAC és un servei d’atenció personalitzada a la ciutadania, tant de manera individual com col·lectiva, on es facilita orientació i informació sobre totes les prestacions existents en matèria de benestar social que atorga la Generalitat, s’efectuen tràmits i gestions necessaris per gaudir d’aquestes prestacions i, també, s’impulsen i donen suport a accions de tipus cultural, social i cívic que fomenten el desenvolupament del teixit associatiu als barris.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris