dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda de Mar realitza una campanya de control del transport alimentari

camio_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar ha dut a terme aquest mes d’agost una campanya de control del transport alimentari al municipi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha dut a terme aquest mes d’agost una campanya de control del transport alimentari al municipi.

Controls

cami_250x250.jpgAquesta campanya ha estat realitzada conjuntament per la regidoria de Salut i la Policia Local de Pineda. Els tècnics d’ambdues àrees han dut a terme aquesta actuació amb l’objectiu de controlar el vehicles que es dediquen al transport d’aliments al municipi. Així, durant diferents dies, s’han instal·lat diversos punts de control on s’ha aturat aquest tipus de vehicles per comprovar si tenien en regla tota la documentació i, alhora, si la càrrega que transportaven complia amb la legislació tecnicosanitària vigent.

5 denúncies

En total s’han inspeccionat una quarantena de transportistes dels quals se’n van denunciar 4 per infraccions administratives en la documentació i un per infracció tecnicosanitària. La resta, segons informa el propi consistori, "complien rigorosament amb les normatives".

Seguretat alimentària

Entre les diferents mesures per a la seguretat alimentària, un dels punts més importants, "però sovint poc controlat", citen les mateixes fonts, és el transport. Aquest aspecte està regulat per diferents lleis, que marquen estrictament les condicions que han de complir els vehicles que s’hi destinin, tant pel que fa a les característiques mecàniques com al rang de temperatures, que dependrà de la mercaderia transportada.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris