dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Pineda Decideix’ també prepara una consulta sobre la independència

pineda_280x87.jpgEl local de la penya Barcelonista de Pineda de Mar acollirà aquest dissabte dia 28 de novembre, a les 8 del vespre, la primera assemblea oberta de la plataforma ‘Pineda decideix’

El local de la penya Barcelonista de Pineda de Mar acollirà aquest dissabte dia 28 de novembre, a les 8 del vespre, la primera assemblea oberta de la plataforma ‘Pineda decideix’.

Campanya

La nova plataforma pinedenca iniciarà així una campanya "per dur a terme un referèndum d’autodeterminació del poble català a Pineda, tal i com es va fer a Arenys de Munt". Segons informen els seus membres, en els propers dies obriran el web pinedadecideix.cat, que serà un dels seus principals "vehicles de contacte".

Convocatòria

‘Pineda Decideix’ ha convocat a tothom que, "a més de donar suport a la plataforma, hi vulgui formar part de la mateixa, bé dins d’una comissió, o un grup de treball o simplement donant suport activament", anuncien. Un altre dels principals punts de la reunió de dissabte serà decidir la data de celebració de la consulta sobiranista a Pineda. Fins al moment, la plataforma pinedenca compta ja amb un centenar d’adhesions, principalment provinents del teixit associatiu del municipi.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris