dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda estrena la nova ampliació de la Llar d’Infants Marinada

pintant_280x87_03.jpgLa Llar d’infants Marinada de Poblenou va estrenar dilluns passat l’ampliació de les instal·lacions amb la construcció d’una segona planta, amb noves aules per acollir més infants.

La Llar d’infants Marinada de Poblenou va estrenar dilluns passat l’ampliació de les instal·lacions amb la construcció d’una segona planta, amb noves aules per acollir més infants.

18 places més

En total, aquest curs s’ofereixen 18 places més, 7 per a infants nascuts l’any 2008, i 11 per a infants nascuts el 2007.

Noves aules

La Llar d’Infants Municipal de Poblenou té ara tres noves aules; una sala multiusos i una altra sala de motricitat, totes amb el seus corresponents banys adaptats per als nens i nenes. En aquesta primera planta també hi ha una sèrie de sales de serveis interns, com ara despatxos, sala de professors i banys per als docents.

Pressupost

El projecte d’ampliació de la segona planta del centre ha anat a càrrec de l’estudi Llongueras Clotet arquitectes SL, amb un pressupost d’execució per contracte de prop d’1.103.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris