divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda habilita una nova parada de bus a la N-II

bus_580x180.jpgEl servei de bus urbà que uneix Pineda de Mar i Calella va posar en funcionament el passat mes de desembre una nova parada a la carretera Nacional II, al carrer Riera 47, en sentit nord.

El servei de bus urbà que uneix Pineda de Mar i Calella va posar en funcionament el passat mes de desembre una nova parada a la carretera Nacional II, al carrer Riera 47, en sentit nord.

Escurçar distàncies

Segons la regidoria de Seguretat Pública i Mobilitat, la ubicació d’aquesta nova parada s’ha planificat per escurçar la distància entre l’aturada que fa el bus al barri de Les Creus, a l’avinguda dels Tarongers, i la de Pineda centre, davant l’Església.

Pressupost

Les obres de la nova parada han tingut un termini d’execució de 15 dies, amb un cost de gairebé 9.000 euros subvencionats íntegrament pel contracte programa 2007-2008 entre l’administració general i l’ATM.

Conveni

La ubicació d’aquesta parada, que no afectarà l’horari del servei ni el seu recorregut, ja estava prevista en el conveni que el consistori pinedenc va signar el passat mes de maig, en el qual es contemplava la millora i ampliació del servei de bus urbà.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris