dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda inicia una campanya de replantada d’arbres

arbres_pineda_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha iniciat aquest febrer una campanya de replantada de 170 arbres al municipi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha iniciat aquest febrer una campanya de replantada de 170 arbres al municipi.

Campanya

Segons el consistori, la finalitat d’aquesta campanya és substituir l’arbrat que al llarg dels anys s’ha hagut de retirar per malaltia i, alhora, es renovaran aquelles espècies que actualment estiguin malaltes.

Indrets

Entre els punts on la replantada serà més visible és a la plaça de l’Estatut, on s’han hagut de treure 20 arbres malalts que seran substituïts per l’espècie Tipuana Tipu. També es substituiran 10 mèlies de la plaça de les Mèlies i es plantaran 12 arbres de l’espècie Arcàcia de Constantinoble a l’Escola Jaume I, que en aquests moments no té zona d’ombra al pati. Una altra de les actuacions importants serà als carrers passatge de la Marina i Illes Balears on es substituiran els til·lers que hi ha actualment per un arbre caducifoli més petit anomenat Lagerstroemia indica. També es replantaran arbres als carrers Anoia, Sant Jordi, Bertomeu, Santiago Rusiñol, Costa Brava i Cardenal Cisneros.

Pressupost

Durant aquestes primeres setmanes es retiraran tots els arbres malalts i durant el mes de març es començaran a plantar els nous. El cost de la replantada d’arbres per a aquest any 2009 és de 49.420 euros.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris